Ornament

Black friday och Black week hos Ornament - Fynda smycken Online

Black friday eller Black week är en av årets mest efterlängtade shoppinghändelser, och i slutet November kommer vi ha något alldeles speciellt för er smyckesälskare. I vår onlinebutik och markbutik i Malmö erbjuder vi fantastiska rabatter på ett brett utbud av smycken, inklusive piercingsmycken, smycken i äkta guld, örhängen, halsband, ringar, armband och mycket mer. Läs vidare för att upptäcka de bästa fynden under Black friday och Black week!

Vackra ringar till öronen i guld.

Rabatt på alla våra piercingsmycken, äkta guld, örhängen, halsband och mycket mer

Black friday och black Week är de perfekta tidpunkterna att uppgradera din smyckesamling eller hitta den perfekta gåvan till någon du tycker om. Hos oss får du högkvalitativa smycken till otroliga priser. Passa på att fynda piercingsmycken, smycken i äkta guld, örhängen, halsband, ringar, armband och mycket mer.

Varför ska du shoppa smycken under Black friday och Black week?

Innan vi dyker in i vårt smyckesortiment och de otroliga rabatter vi erbjuder, låt oss ta en snabb titt på varför smycken är det perfekta valet under Black friday och Black week.

  • Tidsbegränsade rabatter: Under denna rabattkampanjer erbjuds ofta kortvariga och stora rabatter. Det är därför du har en unik möjlighet att skaffa smycken till priser du inte kan snubbla över i vanliga fall.
  • Perfekta presenter eller julklappar: Smycken är tidlösa presenter som alltid är populära. Oavsett om du köper smycken till vänner, din partner eller familjemedlemmar, är det en gåva som alltid uppskattas.
  • Förnya din smyckesamling: Black friday och Black week är ett perfekt tillfälle att uppgradera din smyckesamling. Du kan hitta något nytt och spännande som passar din stil och personlighet och samtidigt spara pengar.


REA på ALLT i vårt breda smyckessortiment

Nu när du säkert insett fördelarna med att köpa smycken under Black friday och Black week kan vi tillsammans utforska vårt breda sortiment av smycken som du kan få till rabatterade priser.

Piercingsmycken

Om du älskar piercings har du kommit till rätt plats. Vi erbjuder ett brett utbud av piercingsmycken i olika stilar, material och designer. Oavsett om du letar efter ett nytt navelsmycke, näsring eller öronsmycke, har vi något för dig.

Shoppa piercingsmycken här >>

Smycken i äkta guld

För dem som föredrar lite lyxigare material har vi en exklusiv samling piercingsmycken i äkta guld. Våra guldsmycken är av hög kvalitet och finns i olika prisklasser för att passa din budget och stil. Våra piercingsmycken i äkta guld finns i begränsade antal, så om du söker unika toppar eller clickers som inte alla har, är våra stilfulla smycken i äkta guld det självklara valet för dig.

Till våra läckra guldsmycken >>

Örhängen

Örhängen är en grundläggande del av varje smyckesamling. Vi har ett gigantiskt stort och varierat urval av örhängen, inklusive örhängen med ädelstenar, pärlor, hoops, studs och mer. Oavsett om du gillar enkel design eller något mer uttrycksfullt, har vi örhängen för alla smaker.

Här hittar du alla våra örhängen >>

Halsband

Ett vackert halsband kan vara pricken över i:et på din outfit. Vårt sortiment av halsband inkluderar allt från subtila kedjor till större hängsmycken i nickelsäkra material. Vi är stolta över att kunna presentera våra halsband till riktigt förmånliga priser.

Spana in våra trendiga halsband >>

Ringar och tåringar

Om du vill ha en komplett stil får du inte glömma bort dina fingrar. Vi har ett fantastiskt utbud av fingerringar i guld, silver och kirurgiskt stål. Hos oss hittar du tunna minimalistiska ringar och bredare ringar med statement-motiv. Vi garanterar att du kommer hitta något du gillar hos oss.

Fynda ringar här >>

Armband

Armband är ett utmärkt sätt att komplettera din look. Vi erbjuder armband i olika material och stilar, inklusive klassiska armband, kedjearmband och armband med hängsmycken. Maximera din redan fantastiska stil med ett eller flera av våra mycket populära armband.

Till våra snygga armband >>

Tåringar hittar du här >>

Snygga clicker-ringar i guld till piercings.

Förbered dig inför Ornaments REA under Black week och Black friday.

Nu när du vet vad vi har att erbjuda när det gäller smycken, är det dags att ge dig några tips på hur du snabbt kommer få reda på när vår rabattkampanj startar samt inte missar din chans att fynda smycken under under Black friday och Black week.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev: Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få exklusiva erbjudanden och förhandsinformation om våra Black friday- och Black week-erbjudanden, men även om framtida rabatter och kampanjer. Prenumerera på vårt nyhetsbrev här >>
  • Följ oss i sociala medier: Håll dig uppdaterad genom att följa oss på våra sociala medieplattformar. Där delar vi regelbundet information om våra kampanjer och rabatter. Följ oss på Instagram här >>
  • Spara produkter i din önskelista: Om du hittar smycken du älskar, spara dem i din önskelista så att du enkelt kan komma tillbaka när rabatterna aktiveras. Du sparar smycken i din önskelista genom att klicka på det lilla hjärtat bredvid köpknappen inne på varje produktsida. Kom ihåg att skapa ett konto hos oss så att din lista sparas.
  • Var uppmärksam på start- och slutdatum: Black friday och Black week varar bara en begränsad tid, så se till att handla under det angivna tidsintervallet. Skriv upp datumen när du väl får reda på dem.

Fri frakt på dina smycken vid köp över 599 kr

Kom ihåg att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier för att inte missa några av våra fantastiska erbjudanden. Glöm inte heller att spara dina favoritsmycken i din önskelista för en smidig shoppingupplevelse. Du får gratis frakt om du handlar för mer än 599kr och vi jobbar alltid hårt för att du ska få hem ditt paket med raketfart. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta dina nya perfekta smycken under Black friday och Black week. 

Spana in alla våra nyheter här >>

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.