Studio

Ornament – Välkommen till Malmös trevligaste Piercingstudio

I hjärtat av Malmö city hittar du vår prisbelönta piercingstudio och smyckesbutik. Vår studio är belägen i den mysiga stadsdelen Davidshall som ligger 5 minuters gångväg från Triangeln. Bussförbindelserna till Davidshall är goda och för dig som kör bil så hittar du parkeringar längs gatorna eller på Davidshallstorg.

Pierca sig hos Ornament i Malmö – Upplevelsen

Att pierca örat, naveln, näsa eller någon annan kroppsdel är och kommer alltid vara en spännande händelse i ditt liv. Vi på Ornament strävar alltid efter att kunna utföra säkra och snygga piercingar, men också ge dig en fantastisk upplevelse.

När du besöker oss på Ornament så kan vi garantera att du blir omhändertagen av personal som har genomgått en lång och mycket noggrann utbildning. Vi kan stolt säga att du kommer få träffa några av landets absolut bästa piercare med en stor passion för service, noggrannhet, design, smyckestrender och med ögon för anatomiska detaljer. Allt för att kunna ge dig exakt de stylingtips och den piercing som du är ute efter och lite där till.

Vi är väl medvetna om att det kan vara nervöst inför den stunden du ska göra hål i öronen eller äntligen göra din septumpiercing. Därför bokar vi alltid in minst 30 minuter för en piercing och längre tid om du vill göra flera piercingar samtidigt. Detta för att vi ska kunna garantera dig den bästa och säkraste piercingen i Malmö. Under den tiden kommer vår rutinerade personal kunna ta väl hand om dig, hålla dig avslappnad, och se till att du faktiskt kommer lämna oss med en fin upplevelse i bagaget och med ett stort leende på läpparna. Och ett vackert nytt piercingsmycke såklart.

Välj snygga piercingsmycken direkt när du gör din piercing

Vad som skiljer oss från de flesta andra piercingstudios i Malmö är vårt attraktiva urval av piercingsmycken som du kan välja att pierca dig med direkt. De flesta vill ha ett snyggt piercingsmycke i direkt och det kan vi erbjuda er. När ni kommer in till vår piercingstudio vid bokad tid så kommer vår härliga personal att gå igenom alla olika valmöjligheter som du kan välja att pierca dina öron, näspiercing, tragus, helix eller andra piercingar med. Visst vill du väl ha ett vackert smycke direkt? Vår erfarna personal kommer hjälpa dig att ta fram det perfekt piercingsmycket för din kropp och den stil du söker.

Vill du se ett urval av alla snygga toppar och piercingsmycken du kan välja mellan när du piercar dig i hos Ornament i Malmö så klickar du här

Skötsel och eftervård av din piercing

När din nya snygga piercing är på plats så är det dags för dig att börja ta hand om den. Våra piercare kommer i lugn och ro gå igenom all information du behöver för att kunna läka din piercing på bästa sätt. Du är varmt välkommen att när som helst planera in ett återbesök och boka en tid för ett sådant om du känner att du vill att vi tittar hur det går med din läkning samt om du behöver råd eller hjälp.

Läs våra skötselråd för piercing här.

Drop in eller boka tid för piercing i Malmö

Vi erbjuder drop-in i mån av tid. Ni är varmt välkomna in till vår piercingstudio om ni har vägarna förbi.

Eftersom vi har äran att säga att vi är mycket eftertraktade så blir dagarna många gånger fullbokade. Därför råder vi er alltid till att boka en tid för piercing. Vill du ha hjälp med smyckesbyten så är det bra att boka tid för detta med. Detta hjälper vi dig gärna med även om du inte gjort din piercing hos oss.

Spana in alla supersnygga piercingsmycken här.

Har du ändrat dig eller behöver avboka din tid så kan du självklart göra det utan att bli debiterad. Vi är tacksamma om du då hör av dig så någon annan kan få tiden istället.

Konsultation och stylingtips

Ibland kan det vara svårt att veta vad som kommer passa just din fina kropp bäst. Därför är du varmt välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation för att få professionella stylingtips. Vi hjälper dig att planera dina kommande piercingar och tittar på vilka piercingsmycken som skulle passa dig perfekt.

Vill du boka tid för piercing, byte av piercingsmycke eller Konsultation? Klicka här.

Priser för piercing i Malmö

Vi strävar efter att kunna ge er så mycket som möjligt för pengarna. Vårt mål är att kunna erbjuda er Malmös bästa piercingstudio med ett eftertraktat utbud av säkra implantatklassade piercingsmycken, och alla hjälp och råd ni kan tänkas behöva för att kunna läka er piercing.

Att tänka på innan du piercar dig

  • Du kan välja att köpa till snygga piercingsmycken som du kan få i direkt när du piercar dig. Det kan vara en bra idé att kolla in alla snygga alternativ i kategorin: Toppar till piercingsmycken. Om du redan kikat vad som finns innan du besöker oss så kommer det vara lättare för dig att välja rätt smycke till din piercing när det är dags:-)
  • Ät något innan du piercar dig. Du kommer må bättre, känna dig mer beredd och mindre nervös. Din kropp hanterar upplevelsen på ett mer harmoniskt vis och de flesta tycker att det gör mindre ont att göra en piercing med lite mat i magen.
  • Kom i tid. Att komma inrusande i sista stund, sönderstressad innan din piercing är inte en bra start. Kom i god tid innan din bokade tid så kan vi i lugn och ro gå igenom alla val av piercingsmycken. Du har också tid att ställa frågor och din totala upplevelse kommer bli så mycket bättre när vi kan göra detta tillsammans i ett avslappnat tempo.
  • Det är helt ok att vara nervös. Alla är det inför en piercing och detta är helt naturliga känslor. Om du låter dig själv känna det du känner så är det paradoxalt nog mycket lättare att komma över dessa obehagliga känslor. Oroa dig inte, våra erfarna piercare vet vad du känner och kommer hjälpa dig igenom denna spännande upplevelse på ett positivt vis😊

Här hittar du vår prislista för piercing i Malmö.

Varmt välkomna till Ornament Piercingstudio i Malmö!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.