Retur och reklamation

Du som är privatperson har 45 dagars ångerrätt/bytesrätt när du handlar online hos oss. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering inom 45 dagar från att du mottagit ditt paket från oss.

Om varan är trasig när du öppnar paketet eller om det blir fel på varan så kontakta oss på info@ornament.se så hjälper vi dig att få varan utbytt utan omkostnader.

Privatperson, som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan. Använder du den bifogade returetiketten dras automatiskt 39kr från beloppet som återbetalas efter att vi mottagit din retur.

Instruktioner:

  • Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran. Det är viktigt att du fyller i samtliga fält i returblanketten. Beskriv ditt ärende så utförligt du kan för att snabba på processen. 
  • Tänk på att alltid skicka den plomberade produkten i skyddande ytteremballage för att inte skada originalförpackningen eller varan. Vi rekommenderar kartongen du fick din order i.
    Förpacka varan väl för att undvika skador. Det är du som är ansvarig för varan fram tills dess den når oss.
  • Skicka med ditt ordernummer samt vilka artikelnummer du lagt i paketet.
  • Endast plomberade varor återbetalas vid ångrat köp.


  • Paketet skickas sedan till: Ornament SPN AB, Mariestadsv. 98, 541 39 Skövde


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.