Boka tid

Priser

Hos oss kan du välja ett av hundratals vackra piercingsmycken att sätta i din piercing direkt när du piercar dig.


Vill du boka tid i studion? Boka online här

Boka tid

I priset ingår ett standardsmycke.

Du kan även boka tid till att byta smycke i din befintliga piercing, även om du inte gjort din piercing hos oss.

Prislista

Typ av piercing

Pris

Placering

Hål i örat / Örsnibb

295:- / Två hål 530:-

Öra

Helix

495:-

Öra

Flat Piercing

495:-

Öra

Forward Helix

495:-

Öra

Conch

495:-

Öra

Näspiercing / Näsvinge

495:-

Näsa

High Nostril

695:- / st

Näsa

Snug

495:-

Öra

Anti-tragus

495:-

Öra

Rook

495:-

Öra

Tragus

495:-

Öra

Daith

550:-

Öra

Tungpiercing

595:-

Mun | Läpp

Bröstvårta / Nipple piercing

595:-

Bröst

Läpp Piercing

595:-

Mun | Läpp

Vertical Labret eller Ashley

695:-

Mun | Läpp

Medusa

595:-

Mun | Läpp

Mouche, Madonna

595:-

Mun | Läpp

Dahlia

650:- / st

Mun | Läpp

Smiley

695:-

Mun | Läpp

Navelpiercing

595:-

Navel

Ögonbryn

595:-

Ögonbryn

Septum

695:-

Näsa

Surface anchor (Dermal anchor)

750:-

Kropp

Industrial

695:-

Öra

Earl (Bridge)

695:-

Näsa

Web Piercing

695:-

Mun | Läpp

Surface Piercing

895:-

Kropp

Intim piercing

995:-

Genital

Töjning av öra

200:- + Kostnad för smycke

Öra

Hjälp med byte av piercingsmycke

1-3 piercingar - 50:-

4-6 piercingar - 100:-

Återbesök

1-3 piercingar - 50:-

4-6 piercingar - 100:-

Åldersgränser

  • 18 år med giltig legitimation.
  • Det året du fyller 15år i målsmans sällskap. Både du och målsman ska visa upp giltig legitimation med foto.
  • För örsnibbar gäller 7 år i målsmans sällskap med giltig legitimation.
  • För bröstvårtor, surface och genitala piercingar gäller 18 år.

Öppettider

Måndag - Fredag:

10.30 - 18.00

Lördag:

10.30 - 17.00

Söndag:

Stängt

Butik | Studio

Ornament Malmö

Telefon: 040 12 32 00

Email: boka@ornament.se

Adress: Davidshallsgatan 8, 211 45 Malmö

Ornament piercingstudio - Piercare i Malmö


Ornament piercingstudio i Malmö - Din destination för professionell kroppsutsmyckning

Piercingar har länge varit en av de mest populära formerna av kroppsutsmyckning, och det är ingen överraskning. De tillåter oss att uttrycka vår individualitet och kreativitet på ett unikt sätt. Oavsett om du är nybörjare på piercingens område eller en erfaren entusiast, så är Ornament piercingstudio i Malmö din ultimata destination för att förverkliga din kroppsutsmyckningsvision.


Pierca tungan

Tungpiercingar är ett av de mest sensuella sätten att uttrycka din personlighet. Hos Ornament piercingstudio i Malmö utförs detta med expertis och precision. Våra piercare är skickliga och erfarna när det gäller att utföra denna piercing, vilket garanterar minimalt obehag den bästa servicen du kan få. Vi använder enbart kvalitetsmaterial i våra läkesmycken för att försäkra oss om din säkerhet och komfort.


Pierca örat: En klassisk utsmyckning som aldrig går ur tiden

För de som letar efter en klassisk piercingstil är örat alltid en populär plats. Hos Ornament piercingstudio i Malmö erbjuder vi ett brett utbud av öronpiercingar, från enkla öronsnibbar och helix piercingar till mer unika conch- eller tragus-piercingar. Våra professionella piercare kommer att vägleda dig genom processen och hjälpa dig att välja den perfekta piercingen som de mest exklusiva piercingsmycken för din stil.


Pierca näsan: En subtil men stilfull statement piercing

Näspiercingar har en förmåga att vara både subtila och uttrycksfulla samtidigt. Oavsett om du är ute efter en diskret näspiercing eller en mer iögonfallande septumpiercing, kan våra piercare i Malmö hjälpa dig att uppnå den perfekta looken. Vi använder sterila nålar och smycken av hög kvalitet för att säkerställa att pierca näsvingen blir en smidig och bekväm upplevelse.


Piercare i Malmö: Erfarenhet som gör skillnad

Ornament piercingstudio har byggt upp ett rykte som en av de mest pålitliga och professionella piercingstudiorna i hela Malmö. Vårt team av piercare har många års erfarenhet och är dedikerade till att leverera de bästa resultat för våra kunder. Vi förstår vikten av att erbjuda en trygg och hygienisk miljö för alla våra kunder. Vi erbjuder alla våra kunder betydligt längre tid per bokning än någon annan i området. Detta för att du ska få all den tid du behöver för att känna dig säker på ditt val av piercing, samt för att vi ska kunna göra vårt allra bästa för att du ska bli nöjd när du piercar dig hos oss.


Pierca bröstet: Ett utmanande självuttryck

Bröstpiercingar är ett djärvt sätt att uttrycka din personlighet på. Hos Ornament Piercingstudio i Malmö är våra piercare experter på att utföra bröstpiercingar med precision och noggrannhet. Vi ser till att du känner dig bekväm och informerad under hela processen, och våra skötselråd och vägledning kommer att hjälpa dig att till en snabb och smidig läkning.

 

Pierca ögonbrynet: Framhäv dina ögon med stil

Ögonbrynspiercing är en snygg och trendig utsmyckning som kan lyfta hela ditt ansikte. Våra erfarna piercare i Malmö är skickliga på att utföra ögonbrynspiercingar, och de kommer att hjälpa dig att välja det bästa piercingsmycket för att komplettera din stil.


Pierca läppen: Ge ditt leende en boost

Läppiercingar är en av de mest mångsidiga piercingstilarna, och de kan anpassas på många olika sätt. Oavsett om du vill ha en enkel läppring eller en mer unik vertikal labret-piercing, kan vårt team på Ornament Piercingstudio hjälpa dig att välja det perfekta alternativet för din stil och smak.


Pierca dig i Malmö

Om du är i Malmö och letar efter en professionell piercingupplevelse, tveka inte att besöka Ornament Piercingstudio. Vårt dedikerade team av piercare är redo att hjälpa dig att förverkliga dina kroppsutsmyckningsdrömmar på ett säkert och professionellt sätt. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa upplevelsen och ger dig det vackraste resultat. Kontakta oss idag för att boka din piercingtid eller för att få mer information om våra tjänster.

Vi erbjuder ett gigantiskt stort utbud av snygga piercingsmycken som du kan välja att använda direkt när du gör din piercing. Våra piercare har stor kunskap kring trender och kan ge dig perfekta stylingtips.

Oavsett om du är intresserad av att pierca tungan, öron, näsan eller näsvingen, bröstet, ögonbrynet eller läppen, eller någon annan piercing, kan du lita på att Ornament Piercingstudio i Malmö kommer att leverera en exceptionell piercingupplevelse. Kom och utforska världen av kroppsutsmyckning med oss och låt din unika personlighet skina genom din valda piercingstil.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.