Smyckesbutik och Professionell Piercing i Malmö

Välkommen till Ornament Bodypiercing & Jewelry – Din piercingstudio i Malmö

Vi som driver Ornament Bodypiercing & Jewelry heter Henric och Marcus. Vi har en brinnande passion för vårt arbete med piercing och smycken och vi strävar ständigt efter att förnya och förbättra våra kunskaper för att med säkerhet kunna erbjuda dig bäst service inom piercing i Malmö.

I vår piercingstudio lägger vi mycket stor vikt vid noggrannhet, säkerhet och ditt välbefinnande. Tack vare utbildningar, kurser, seminarier och studier har vi mycket goda kunskaper om både kroppens anatomi och sjukvård. Henric är legitimerad sjuksköterska och Marcus, John, Cornelia och Nadya är diplomerade piercare som genomgått ett flertal nationella- och internationella kurser inom sterilteknik, blodsmitta och piercingtekniker. Vi har även mycket goda kunskaper i första hjälpen.

Alla våra smycken som används vid en initial piercing i vår studio är tillverkade i titan eller implantatklassat stål. Smycken, verktyg och förbrukningsmaterial rengörs, inspekteras och steriliseras i vår autoklav vid varje tillfälle innan användning. Självklart använder vi endast engångsnålar som kasseras direkt efter användning. Vår autoklav sportestas och valideras regelbundet. Den är av märket Getinge som är en ledande tillverkare av utrustning för rengöring, desinfektion och sterilisering.

För din säkerhet använder vi oss enbart av invändigt gängade eller gänglösa smycken vid varje utförande av en piercing och vi piercar alltid utifrån ett sterilt upplägg.

Varmt välkommen att besöka oss för en kostnadsfri konsultation där vi i en lugn och trevlig miljö går igenom vad för typ av piercing som passar bäst för just dig. Redan vid själva utförandet av din piercing har du möjlighet att välja bland våra snygga piercingsmycken.

Du får gärna ställa frågor till oss direkt i studion, via email eller telefon. Eller ännu hellre: kontakta oss för att boka in och följa med på en rundtur i vår mysiga butik och studio! Där kan vi visa dig och berätta mer om hur vi arbetar för att kunna erbjuda dig en säker, spännande och trevlig upplevelse här på Ornament Bodypiercing & Jewelry i Malmö.

Kontakta oss på telefon 040 - 12 32 00, email boka@ornament.se eller besök oss i vår butik och piercingstudio på Davidshallsgatan 8 i centrala Malmö.

Vill du boka en tid i piercingstudion så kan du göra det här:

Varmt Välkomna till Ornament!

Utsedda till Årets Butik, Service och Tjänster i Malmö City 2017

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.