Butiken

Så öppnar och stänger du en clicker-ring till din piercing

Clicker-ringar är de absolut vanligaste ringarna bland piercingsmycken idag. En av anledningarna till detta är att dessa piercingringar är otroligt lätta att öppna och stänga när du vet hur du ska göra på rätt sätt. Undvik att begå dom vanligaste misstagen med denna guide till hur du öppnar och stänger septumsmycken och de vanligaste ringarna till din piercing.

Guide till att använda och byta ring i din piercing på enklaste sätt


1. Hitta gångjärnet

Börja med att lokalisera vart på ringen gångjärnet sitter. På bilden nedanför kan du se skillnaden på hur gångjärnet ser ut och hur öppningen på ringen ser ut.

2. Öppna din segment clicker-ring på RÄTT sätt

Du öppnar din ring genom att hålla i den som vi visar på bilden nedanför. Håll i ringen på sidan där öppningen finns. Sedan tar du tag med dina fingrar i sprinten vid öppningen och drar försiktigt snett uppåt åt motsatt håll. Ringen kommer då att öppnas.


3. Öppna INTE din ring på FEL sätt

Om du öppnar din ring genom att dra i ringen åt sidorna som bilden nedanför visar, riskerar du att förstöra din ring. När du drar i ringen åt motsatta håll så vidgar du ringen. Detta kommer göra att din ring inte stängs ordentligt, eller att den sitter för löst och riskerar att trilla av. I värsta fall så har du sönder din ring.


4. Stäng ringen på RÄTT sätt

När du stänger din ring så görs det enklast genom att du håller ringen som bilden visar och trycker med fingret på sprinten så att ringen klickar ihop.


5. Om din ring inte stänger sig eller öppnar sig för lätt

Om din ring av någon anledning inte vill stänga sig, eller om sprinten sitter för löst när du stängt den så kan du göra som bilden visar. Du trycker försiktigt på sidorna så att ringen pressas samman lite. Gör detta försiktigt och det är bättre att trycka lite i taget tills du märker att låset på ringen klickar i som den ska. Trycker du för hårt så riskerar du att böja ringen. 
Segment clickers - Populära tunna silverringar och guldringar

Segment clickers eller segmentringar är den absolut mest populära modellen av ringar bland alla piercingsmycken som finns. Att använda släta tunna ringar är otroligt populärt just nu. Eftersom dessa ringar är så enkla att använda så är de för de flesta personer det givna valet bland alla piercingringar, septumsmycken eller näsringar det finns att välja mellan. Segmentringar finns i alla möjliga olika storlekar och tjocklekar. Vill du ha en tight liten ring till din näsvinge, eller en större ring till din conch? Då finns det storlekar som kommer passa dig perfekt. 

Seamless-ringar som dessa ringar också kallas finns i olika material. De vanligaste materialen är kirurgiskt stål och titan. Självklart kan du få en ring i äkta guld också om du känner för ett lite lyxigare smycke. Letar du efter en ring i en mer prisvärd klass så råder vi dig att spana in våra guldpläterade eller roséguldpläterade alternativ.

I vilken piercing kan jag använda en segment clicker-ring?

Dessa ringar går att använda nästa överallt där du har utrymme för att använda en ring i din piercing. De vanligaste piercingar där dessa släta ringar används är:

     JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.